Medicina veterinară este știința care se ocupă cu cercetarea și vindecarea bolilor animalelor, cu protecția și îngrijirea corespunzătoare a lor, de asemenea și cu controlul alimentelor de origine animală.

Partenerii nostri sunt specialisti in urmatoarele domenii:

Anatomia Animalelor, Etiomorfopatologie Veterinară, Histologie, Boli infecțioase, Chirurgie Veterinară, Expertiza sanitar-veterinară, Epizootologie, Microbiologie și Imunologie, Fiziologie Veterinară, Farmacologie Veterinară, Obstetrică și Ginecologie Veterinara, Biotehnologii în Reproducția Animalelor, Parazitologie, Terapie Veterinară, Semiologie și Imagistică Veterinară, Stomatologie Veterinară.

Cabinet Veterinar Mobil

Persoana contact: Dan

Cabinet Veterinar Mobil

Pentru medicii care trebuie sa realizeze pe teren interventii asupra animalelor de talie mica si mijlocie, am optat pentru un sasiu pe care am amenajat o suprastructura suficient de inalta si de spatioasa pentru a putea transporta tot instrumentarul necesar si a recrea conditiile de interventie de la un cabinet. Vehiculul dispune de generator, chiuveta, apa calda si rece, incalzire si racire in stationare, fiind practic o clinica mobila, in care medicul si tehnicianul veterinar pot acorda asistenta.

0731555713
Cluj-Napoca, judet Cluj

© 2015 Copyright by veterinariromania.ro