Medicina veterinară este știința care se ocupă cu cercetarea și vindecarea bolilor animalelor, cu protecția și îngrijirea corespunzătoare a lor, de asemenea și cu controlul alimentelor de origine animală.

Partenerii nostri sunt specialisti in urmatoarele domenii:

Anatomia Animalelor, Etiomorfopatologie Veterinară, Histologie, Boli infecțioase, Chirurgie Veterinară, Expertiza sanitar-veterinară, Epizootologie, Microbiologie și Imunologie, Fiziologie Veterinară, Farmacologie Veterinară, Obstetrică și Ginecologie Veterinara, Biotehnologii în Reproducția Animalelor, Parazitologie, Terapie Veterinară, Semiologie și Imagistică Veterinară, Stomatologie Veterinară.

Clinica Veterinara Bucuresti - Ambulanta Veterinara NON-STOP

Persoana contact: Mobile Vet

Clinica Veterinara Bucuresti - Ambulanta Veterinara NON-STOP

Mobile Vet este un cabinet veterinar in sector 2 Bucuresti pe strada Doamna Ghica la numarul 133, unde va intampinam cu o atmosfera calda si primitoare, iar animalul dumneavoastra se va simti confortabil si in siguranta. Avem increderea ca in timp, toti vecinii nostri iubitori si stapani de animale, cand vor spune cabinet veterinar Bucuresti sector 2 sau clinica veterinara sector 2, vor spune Mobile Vet.

Pentru a putea raspunde cat mai bine nevoilor dumneavoastra, cabinetul veterinar Mobile Vet este deschis non-stop si ofera o gama larga de servicii medicale veterinare pentru a asigura o viata cat mai sanatoasa animalului dumneavoastra de companie.

Va stam la dispozitie oricand, cu toata paleta de servicii mobile, non stop si la domiciliu.

0768893893
http://www.mobile-vet.ro/
Str. Doamna Ghica nr. 133, Sector 2, Bucuresti

© 2015 Copyright by veterinariromania.ro