Medicina veterinară este știința care se ocupă cu cercetarea și vindecarea bolilor animalelor, cu protecția și îngrijirea corespunzătoare a lor, de asemenea și cu controlul alimentelor de origine animală.

Partenerii nostri sunt specialisti in urmatoarele domenii:

Anatomia Animalelor, Etiomorfopatologie Veterinară, Histologie, Boli infecțioase, Chirurgie Veterinară, Expertiza sanitar-veterinară, Epizootologie, Microbiologie și Imunologie, Fiziologie Veterinară, Farmacologie Veterinară, Obstetrică și Ginecologie Veterinara, Biotehnologii în Reproducția Animalelor, Parazitologie, Terapie Veterinară, Semiologie și Imagistică Veterinară, Stomatologie Veterinară.

Medic veterinar, inginer zootehnic

Persoana contact: Marius

Medic veterinar, inginer zootehnic

DaNutrition este o societate romano-daneza care ofera produse destinate nutritiei animalelor de ferma (bovine), genetica (material seminal congelat din Danemarca, Suedia, Finlanda), folii pentru agricultura (pentru insilozare).

Candidatul ideal (domiciliul Tg. Mures sau localitatiile invecinate): medic veterinar sau inginer zootehnist, persoana energica, dornica de a invata, cunosterea limbii engleze contituie un avantaj (si a limbii franceze/germane) beneficii: posibilitatea de a realiza un training in afara tarii, salarizarea in functie de performante, telefon, etc.

0729894525
mariusvet@gmail.com
http://danutrition.ro/
Cerghizel 100A, Mures, Romania

© 2015 Copyright by veterinariromania.ro