Medicina veterinară este știința care se ocupă cu cercetarea și vindecarea bolilor animalelor, cu protecția și îngrijirea corespunzătoare a lor, de asemenea și cu controlul alimentelor de origine animală.

Partenerii nostri sunt specialisti in urmatoarele domenii:

Anatomia Animalelor, Etiomorfopatologie Veterinară, Histologie, Boli infecțioase, Chirurgie Veterinară, Expertiza sanitar-veterinară, Epizootologie, Microbiologie și Imunologie, Fiziologie Veterinară, Farmacologie Veterinară, Obstetrică și Ginecologie Veterinara, Biotehnologii în Reproducția Animalelor, Parazitologie, Terapie Veterinară, Semiologie și Imagistică Veterinară, Stomatologie Veterinară.

Cel mai mare caine din lume

Cel mai mare caine din lume

Un caine din specia marele danez, inalt de aproape 110 centimetri si cantarind peste 111 kilograme, ar putea deveni cel mai mare caine din lume dupa ce stapanii sai l-au inscris in cursa pentru acest titlu, oferit de Guiness Book of Records, transmite The Telegraph.

Proprietarii, David si Christine Nasser din Tuscon, Arizona, spera ca George il va depasi pe actualul detinator al titlului, un dog german arlechin, ce a murit de cancer in luna august. Acesta masura 108,2 centimetri.

George are patru ani si consuma in fiecare luna in jur de 50 de kilograme de hrana.

© 2015 Copyright by veterinariromania.ro