Nume:
Cabinet veterinar Canis Vet - Alba Iulia
E-mail:
morutanhorea@gmail.com
E-mail 2:
cazu_gabriela2000@yahoo.com
Telefon:
0722 582 528
Adresa:
Alba Iulia, Str. Milenium, Nr. 2, Jud. Alba.
Facebook

Cabinet veterinar Canis Vet - Alba Iulia
Veterinar

Cabinet Medicina Veterinara, Medic primar veterinar,  Vaccinare preventiva, Tratamente antiparazitare,  Chirurgie veterinară, Fizioterapie veterinară, Obstetrică și Ginecologie veterinară,  Parazitologie,  Stomatologie veterinar, Farmacie veterinară.

Detalii

Cabinetul veterinar Canis Vet oferă servicii veterinare complete pentru animăluțul dumneavoastră începând de la activități de înfrumusețare ale acestuia (tuns, spălat, trimat, etc.) până la intervenții chirurgicale mai complexe, realizate de medici competenți, cu experiență în domeniu, toate acestea la prețuri accesibile și calitate ireproșabilă. Pentru mulți dintre noi, animalele ar merita considerație numai în măsura în care sunt utile oamenilor; inteligența, afecțiunea, dar, mai ales, suferința animalelor ar putea fi ignorate în continuare, deși azi știm că acestea există și niciun specialist serios nu le mai contestă. Canis Vet a fost creata pentru a-i sprijini pe cei care doresc sa ajute dezinteresat animalele, considerându-le ființe demne de respect și compasiune. La Canis Vet acționăm numai în favoarea animalelor. Cabinetul va ofera o gama completa de servicii medicale veterinare prin munca sustinuta a personalului cu inalta calificare. Tot ce ne dorim este ca prietenul nostru animalut sa fie tratat asa cum merita. Este responsabilitatea fiecărei persoane din echipă să aibe un standard de înaltă conduită profesională. Această atitudine implică un angajament constant, o puternică dăruire și o înaltă calitate a serviciilor oferite. Suntem o ochipa tanara, dedicata, practicam medicina veterinara din pasiune si suntem gata de a ajuta micutii nostri pacienti. In cabinetul nostru oferim atentia si ingrijirea profesionista pe care o merita orice pacient. De aceea, oricare medic veterinar din echipa noastra va incerca sa va ajute sa-i oferiti micului membru al familiei o viata cat mai sanatoasa si fericita. 

Servicii

 Servicii:

- Consultanta medical veterinara de specialitate;
- Consultatii generale si speciale;
- Vaccinari, imunizari;
- Deparazitari interne si externe;
- Tratamente - boli digestive, respiratorii, cardiovasculare, urogenitale, neurologice, de comportament;
- Endocrinologie;
- Dermatologie;
- Stomatologie - detartraj cu ultrasunete;
- Chirurgie generala;
- Obstetrica;
- Diete veterinare pentru diferite afectiuni gastrointestinale, hepatice, pancreatice, osteoarticulare, renale;
- Coafura si cosmetica canina si felina profesionala completa: tuns, trimat, descalcit, imbaiat, uscat, curatat urechi, taiat unghii, parfumat;
- Vidat glande perianale.

Galerie foto

Cabinet veterinar  Canis Vet - Alba Iulia
Cabinet veterinar  Canis Vet - Alba Iulia
Cabinet veterinar  Canis Vet - Alba Iulia
Cabinet veterinar  Canis Vet - Alba Iulia

© 2015 Copyright by veterinariromania.ro