Nume:
Cabinet Veterinar Alma Vet - Hunedoara
E-mail:
antoniotoma72@yahoo.com
Telefon:
0723 010 012
Adresa:
Hunedoara, Bd. Libertatii, Nr. 9-10, Jud. Hunedoara.
Facebook

Cabinet Veterinar Alma Vet - Hunedoara
Veterinar Hateg

Cabinet Medicina Veterinara, Doctor Veterinar,  Vaccinare preventiva, Tratamente antiparazitare,  Boli infecțioase,  Chirurgie Veterinară,  Expertiza sanitar-veterinară, Epizootologie,  Microbiologie și Imunologie,  Fiziologie Veterinară,  Farmacologie Veterinară,  Obstetrică și Ginecologie Veterinară,  Parazitologie,  Terapie Veterinară,  Semiologie și Imagistică Veterinară,  Stomatologie Veterinară.

Detalii

ALMA VET – este cabinetul veterinar situat pe strada Gheorghe Bariţiu, nr. 2B, in care puteti gasi tot ajutorul de care are nevoie prietenul dumneavoastra necuvantator, fie ca este vorba de operatiuni simple de cosmetica cat si de cele mai complexe interventii de chirurgie veterinara, folosind cele mai bune si cele mai noi solutii. Si oamenii sunt membri ai regnului animalia. Dar unii considera ca, in afara de oameni, celelalte animale sunt simple obiecte aflate la dispozitia noastra pentru a fi, dupa voie, transformate  in hran, imbracaminte sau alte produse, ori folosite in satisfacerea unor nevoi umane de divertisment, securitate sau confort psihologic. Pentru multi dintre noi, animalele ar merita consideratie numai in masura in care sunt utile oamenilor, inteligenta, afectiunea, dar, mai ales, suferinta animalelor ar putea fi ignorate in continuare, desi azi stim ca acestea exista si nici un specialist serios nu le mai contesta.

Cabinetul ALMA VET a fost creat pentru a-i sprijini pe cei care doresc sa ajute dezinteresat animalele, considerandu-le fiinte demne de respect și compasiune. La ALMA VET actionam numai în favoarea animalelor. Cabinetul ALMA VET va ofera o gama completa de servicii medicale veterinare prin munca sustinuta a personalului cu inalta calificare. Tot ce ne dorim este ca prietenul nostru animalut sa fie tratat asa cum merita. Personalul nostru, alcatuit numai din profesionisti cu experienta, este dedicat pentru a furniza pacientilor cea mai buna atentie  medicala disponibila. Ne straduim, sa oferim  companionului dumneavoastra acelasi nivel  profesional  si aceasi compasiune pe care le-am dori  pentru animalul nostru favorit. Vizitele periodice la cabinetul veterinar, pot preveni eventualele probleme de sanatate ce pot aparea. Recomandam sa faceti cel putin doua vizite anuale la cabinet, chiar daca animalutul dvs este aparent sanatos, in felul acesta prevenind micile probleme de sanatate care i-ar putea primejdui viata daca sunt neglijate. Va asteptam in cabinetul  noastra din Hunedoara, pentru a alina durerea celui mai fidel prieten al dumneavoastra.

In cabinetul nostru veterinar ne tratam pacientii cu acelasi respect si compasiune pe care oamenii se asteapta sa le primeasca in timpul unei vizite medicale. Sanatatea si binele pacientilor nostri, ca si confortul proprietarilor lor  reprezinta principalele noastre griji.

Facem totul pentru oferi ingrijiri medicale de cea mai inalta calitate, oferind in acelasi timp proceduri medicale care sunt potrivite exclusiv pentru fiecare pacient in parte. Suntem preocupati de pacient per ansamblu, nu doar de ceea ce ne este indicat de catre proprietar la momentul vizitei medicale. Exigenta este foarte importanta pentru noi, de aceea va garantam seriozitate, dedicatie, multa dragoste si empatie fata de pacientii nostri. Deoarece consideram ca este mai important sa previ decat sa vindeci, va vom pune la dispozitie toate informatiile necesare pentru a va proteja micul prieten de eventualele pericole.

Stim ca un animal iubit este un animal fericit si de aceea ne vom trata pacientii cu multa grija si atentie. Medical dispunem de tot ceea ce este necesar pentru diagnosticarea si tratarea problemelor de sanatate ale animalelor iar personal dispunem de profesionalism, multa experienta, dragoste si daruire pentru pacientii nostri.

Servicii

Servicii:

- Consultanta medical veterinara de specialitate;
- Consultatii generale si speciale;
- Vaccinari, imunizari;
- Deparazitari interne si externe;
- Tratamente - boli digestive, respiratorii, cardiovasculare, urogenitale, neurologice, de comportament;
- Endocrinologie;
- Dermatologie;
- Stomatologie - detartraj cu ultrasunete;
- Chirurgie generala;
- Obstetrica;
- Diete veterinare pentru diferite afectiuni gastrointestinale, hepatice, pancreatice, osteoarticulare, renale;
- Coafura si cosmetica canina si felina profesionala completa: tuns, trimat, descalcit, imbaiat, uscat, curatat urechi, taiat unghii, parfumat;
- Vidat glande perianale.

© 2015 Copyright by veterinariromania.ro