Nume:
Cabinet Veterinar Monivet - Dr. Zamfir Cosmin - Ramnicu Valcea
E-mail:
cosmin_zamfir2006@yahoo.com
Telefon:
0744 579 748
Telefon 2:
0350 431 227
Telefon 3:
0762 888 386
Adresa:
Ramnicu Valcea, Str. Ostroveni, Nr. 6, Bl. A14, Sc 1, Ap. 1, Jud. Valcea.

Cabinet Veterinar Monivet - Dr. Zamfir Cosmin - Ramnicu Valcea
Veterinar Ramnicu Valcea

Cabinet Medicina Veterinara, Doctor Veterinar,  Vaccinare preventiva, Tratamente antiparazitare,  Boli infecțioase,  Chirurgie Veterinară,  Expertiza sanitar-veterinară, Epizootologie,  Microbiologie și Imunologie,  Fiziologie Veterinară,  Farmacologie Veterinară,  Obstetrică și Ginecologie Veterinară,  Parazitologie,  Terapie Veterinară,  Semiologie și Imagistică Veterinară,  Stomatologie Veterinară.

Detalii

Cabinet Veterinar Monivet - Dr. Zamfir Cosmin este alegerea ideala pentru companionul tau necuvantator. Va asteptam sa ne treceti pragul fie ca este vorba de o simpla consultatie sau de investigatii amanuntite. Suntem medici veterinari, dar si proprietari de animale si stim ce semnifica acestea in viata si pentru familia ta. Din acest motiv, atunci cand este necesara asistenta medicala, nu numai ca vor beneficia de tratamente veterinare, dar vor fi ingrijite ca acasa, cu multa dragoste si compasiune.

Stim cat este de important sa fii informat in permanenta cu privire la starea prietenului tau necuvantator, drept pentru care iti vom raspunde tuturor intrebarilor si iti vom explica ce implica diferitele stari sau afectiuni, efectuarea procedurilor medicale si te vom informa constant cu privire la perioada de crestere, ingrijirea, nutritia si importanta sterilizarii. La nivel global, in medicina veterinara se cerceteaza si se descopera tot timpul proceduri si tratamente noi si suntem hotarati sa tinem pasul cu cei mai buni din acest domeniu. De aceea, investim in educatia continua, in cursuri pentru echipa noastra de medici veterinari si in cele mai moderne metode de diagnostic si tratament veterinar.

Pasiunea, dedicarea si respectul pentru viata sunt doar cateva din calitatile pe care le stapanim si care ne motiveaza, aparatura medicala de ultima generatie pe care o detinem impreuna cu dedicarea si profesionalismul cu care abordam fiecare situatie ne recomanda printre cabinetele veterinare de top din Valcea. Cunoastem importanta legaturii dintre animale si oameni  si consideram ca este obligatia noastra sa intretinem sanatatea animalelor furnizand cele mai bune servicii veterinare. Vrem sa ajutam ca relatia dintre oameni si animale sa fie cat mai indelungata si placuta. Va punem la dispozitie cat mai multe informatii despre probleme frecvente despre care ar trebui sa stiti pentru a proteja prietenii vostri necuvantatori. Oferim servicii veterinare complete pentru animalul dumneavoastră de companie, inclusiv animale exotice.

Servicii

Servicii:

- consultatii;
- tratamente;;
- analize sanguine(biochimie, hematologie);
- ecografie;
- EKG;
- farmacie veterinara;
- pet shop;
- cosmetica felina si canina.

Programari la cosmetica: 0744 205 962 – Anca.

Oferte speciale

Pentru a putea raspunde cat mai bine nevoilor dumneavoastra, cabinetul veterinar este deschis de luni pana duminica si ofera o gama larga de servicii medicale veterinare pentru a asigura o viata cat mai sanatoasa animalului dumneavoastra de companie. Avem doua puncte de lucru, ne puteti gasi fie pe:

- Str. Ostroveni, Nr. 6, Bl. A14, Sc. 1, Ap. 1 de luni pana vineri intre orele 9:00-13:00 16:00-20:00, sambata si duminica 10:00-12:00;

- Str. Marasesti, Nr. 8, de luni pana vineri de la 17:00-20:00 si sambata si duminica de la 10:00-12:00, va intampinam cu o atmosfera calda si primitoare, iar animalul dumneavoastra se va simti confortabil si in siguranta.

Program: Luni - Vineri: 09:00 - 13:00 si 16:00 - 20:00;

                                                                            Sambata: 10:00 - 12:00.

Galerie foto

Cabinet Veterinar Monivet - Dr. Zamfir Cosmin - Ramnicu Valcea
Cabinet Veterinar Monivet - Dr. Zamfir Cosmin - Ramnicu Valcea
Cabinet Veterinar Monivet - Dr. Zamfir Cosmin - Ramnicu Valcea
Cabinet Veterinar Monivet - Dr. Zamfir Cosmin - Ramnicu Valcea

© 2015 Copyright by veterinariromania.ro