Nume:
Cabinet medical Veterinar SC RIOVITA MED SRL Targoviste
E-mail:
riovitamed@yahoo.com
Telefon:
0766 988 788
Telefon 2:
0722 510 631
Adresa:
Targoviste, Str. Justitiei, Nr. 37-39, Jud. Dambovita.

Cabinet medical Veterinar SC RIOVITA MED SRL Targoviste
Veterinar Targoviste

Cabinet Medicina Veterinara, Doctor Veterinar,  Vaccinare preventiva, Tratamente antiparazitare,  Boli infecțioase,  Chirurgie Veterinară,  Expertiza sanitar-veterinară, Epizootologie,  Microbiologie și Imunologie,  Fiziologie Veterinară,  Farmacologie Veterinară,  Obstetrică și Ginecologie Veterinară,  Parazitologie,  Terapie Veterinară,  Semiologie și Imagistică Veterinară,  Stomatologie Veterinară.

Detalii

Cabinetul medical veterinar RioVita Med, furnizeaza servicii de asistenta medicala veterinara in Targoviste, judetul Dambovita. In tot acest timp, am urmarit  permanent, furnizarea unor servicii de calitate  intr-un mediu curat si confortabil. Personalul nostru, alcatuit numai din  profesionisti cu experienta, este dedicat pentru a furniza  pacientilor cea mai buna atentie medicala disponibila. Ne straduim, sa oferim companionului dvs., acelasi nivel  profesional si aceeasi compasiune pe care le-am dori  pentru animalul nostru favorit.

Consultatia este primul pas spre rezolvarea problemelor pe care le are animalutul dumneavoastra. Echipa RioVita Med este pregatita sa asculte cu mare atentie si sa rezolve problemele de sanatate ale prietenului dumneavoastra necuvantator. Contactul direct al medicului veterinar cu pacientul sau, informatiile corecte si concise pe care proprietarul le ofera sunt de o importanta vitala pentru stabilirea unui diagnostic corect.

Aparatul genital al animalelor este foarte important, de aceea problemele din aceasta zona nu trebuie neglijate. Serviciile incluse in acest domeniu presupun urmatoarele: tratamente hormonale, diagnosticul perioadei de calduri, insamantari artificiale, spermograme, diagnostic ecografic de gestatie, piometru, cezariana, intreruperea gestatiei medicamentos, intreruperea gestatiei chirurgical, diagnosticul si tratamentul afectiunilor ovariene, lactatii nervoase, mastite si diagnosticul si tratamentul afectiunilor tractului genital.

Analizele de laborator sunt instrumente de evaluare a starii de sanatate a pacientilor nostrii. Acestea ne ajuta la diagnosticarea din timp a unor boli ce pot fi tratate mai eficient.

Examenul radiologic este o metoda de investigatie de maxima importanta. Acest examen ofera informatii pretioase intr-un timp scurt, astfel incat pacientii sa fie diagnosticati si tratati cat mai repede si mai eficient. Radiografiile se incadreaza in categoria investigatiilor de rutina atunci cand animalul are o problema sau cand se face un screening general pentru animalele in varsta, in scopul de a detecta posibile probleme.

Igena dentara este o parte foarte importanta in sanatatea animalului si poate fi cauza unor numeroase boli,cabinetul dispunand de instrumentar de specialitate, pentru a remedia diversele afectiuni de la nivelul dintilor.Multe din probleme pot fi evitate prin ducerea animalutului tau la veterinar regulat pentru un consult dentar si curatarea dintilor.

Examenul ecografic este metoda cea mai des utilizata, oferind informatii foarte valoroase despre structura si functionarea organelor interne. Diagnosticul piometrului, urolitiazei vezicale, afectiunilor prostatei, formatiunilor tumorale, monitorizarea sarcinii la femelele gestante sunt cateva exemple unde ecografia este indispensabila.

Chirurgia este o ramura esentila a practicii veterinare. Gama intervetiilor chirurgicale efectuate in cabinetul nostru este foarte variata, incepand cu sutura plagilor superficiale pana la cele mai complexe operatii de osteosinteza.

Conform legislatiei in vigoare, animalele ce isi insotesc proprietarii nu pot parasi tara fara pasaport. Animalele care calatoresc insotite de proprietarul lor in cadrul Uniunii Europene trebuie sa fie insotite de un pasaport eliberat de un veterinar autorizat de autoritatea competenta a statului membru din care provin.

Realizam in cabinet veterinar propriu ecografie, sterilizari chirurgicale la caini si pisici (masculi si femele). Preturi accesibile si rezultate garantate.

Servicii

Servicii oferite de cabinetul RioVita Med :
- Interventii chirurgicale;
- Tratamente, vaccinari, deparazitari;
- Microcipare; 
- Cazare animale mici si mijlocii pe timpul vacantelor sau in terapie;
- Tuns, spalat, vidat glande, curatat urechi(inclus in pret).

Oferte speciale

SC RIOVITA MED SRL functioneaza si la adresa Calea Domneasca nr. 269.

PROGRAM: Luni - Vineri - 08:00 - 17:30;

Sambata: 08:00 - 13:00. 

 

 

 

Galerie foto

Cabinet medical Veterinar SC RIOVITA MED SRL Targoviste
Cabinet medical Veterinar SC RIOVITA MED SRL Targoviste
Cabinet medical Veterinar SC RIOVITA MED SRL Targoviste
Cabinet medical Veterinar SC RIOVITA MED SRL Targoviste

© 2015 Copyright by veterinariromania.ro